Over ons

Goed schilderwerk, een sierraad voor uw object

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang.

Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Wij werken wij met de modernste verfsystemen en volgen de ontwikkelingen op verfgebied op de voet, zodat het schilderen van uw object zo milieuvriendelijk gebeurt en wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

BONGERS schilders denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Zo ontstaat er in samenspraak met u een prima plan van aanpak.

Mocht u interesse hebben dan komen wij graag bij u langs voor het geven van advies, daarna maken wij een plan, zowel in kleuren als werkwijze, daaraan verbinden wij een offerte en een planning, zodat u inzicht krijgt in de werkwijze en de te verwachten kosten.

Neem contact op